Themalunch

Italiaanse Lunch:

  • Pizzabrood met mozzarella, gepofte tomaat en basilicum
  • Panini met Salami Milano, gemarineerde artisjok en pikante Italiaanse kaas
  • Focaccia met parmaham, gedrenkte paddenstoelen en frisse crème
  • Koude tomatensoep-shooter met geroosterde paprika en taggische olijven
  • Bruchetta met dun gesneden ossenhaas, pecorino, rucola en balsamico dressing
  • Panna cotta met koekkruimels en gemarineerde sinaasappel
  • Verse jus d’orange en melk (1,5 glas per persoon)

Franse Lunch:

  • Stokbroodje met Franse droge worst en gedroogde tomaat
  • Krokant meergranen broodje met beenham en honing-mosterd dip
  • Mais zonnebloempit brood met romige brie en peren compote
  • Quiche Lorraine met artisjok en tomaat
  • Limoentaartje met dragonroom en chococrisp
  • Weckpotje met salade van witte en blauwe druiven
  • Verse jus d’orange en melk (1,5 glas per persoon)

Lunch concepts

Smoothie bar:

De smoothie wordt à la minute bereid voor uw gasten achter het buffet met verse ingrediënten. Het buffet is stijlvol aangekleed met vers fruit.

U kan denken aan de volgende smoothies:

  • Bosvruchten smoothie met verse munt
  • Mango-passievruchten smoothie
  • Aardbei-banaan smoothie

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *