Seizoens lunches

Naast onze standaard “Buiten-Gewone” lunch arrangementen, kunt u er ook voor kiezen om een lunch te organiseren passend bij het huidige seizoen. Een heerlijke frisse salade en fruit voor in de zomer. Erwtensoep en stoofpeertjes voor in de koude wintermaanden.

De broodsoorten worden belegd met diervriendelijke vleeswaren en kaassoorten. Het buffet wordt gepresenteerd vanaf onze stijlvolle buffetten.

Lente Lunch deluxe:

  • Clubsandwich van zuurdesembrood met gerookte kip en mosterddip
  • Krokant stokbrood belegd met fricandeau, komkommer, bacon en zure mayonaise
  • Hollands Oerbrood met oude Reypenaar en tuinkers
  • Volkoren broodje met geitenkaas, walnoten en honing
  • Shooter van gazpacho met pittige olijven
  • Salade van gele biet, walnoten en dressing van mango en dragon
  • Lolly van aardbeien overgoten met pure chocolade
  • Melk en verse jus d’orange (1,5 glas per persoon)

Zomer Lunch deluxe:

  • Pesto-tomaten breekbroodje met gerijpte boerenkaas en rucola
  • Limburgs volkorenbrood met gerookte rib-eye en komkommerspread
  • Waldkorncracker met gegrilde groenten, kropsla en gemarineerde tomaatjes
  • Pitabroodje met gegrilde kip, paprika, ijsbergsla en kruidendip
  • Vanillewafel met crème van banaan en chocolade crisp
  • Caesar salade met ansjovis, spekjes, ei en knoflook croutons
  • Roodfruit amuse met frisse room en kruimels van citroencake
  • Mini calzone met mozzarella en tomaat
  • Koude komkommershooter met geroosterde sesamzaadjes
  • Melk en verse jus d’orange (1,5 glas per persoon)

Herfst Lunch deluxe:

  • Maïsturf met roastbeef en compôte van kweeperen
  • Cranberrybroodje met brie en walnoten
  • Granenkeitje met gedroogde ham en vijgen
  • Pitabroodje met gegrilde kalkoen en ijsbergsla
  • Pompoensoep met komijn en wortel
  • Spinaziesalade met gegrilde courgette en krokante uitjes
  • Herfstfruit met crumble van frisse room
  • Melk en verse jus d’orange (1,5 glas per persoon)

Winter Lunch deluxe:

  • Clubsandwich met zuurkool, krokante spek en oude kaas
  • Zuurdesembroodje met rode kool chutney en Ganda ham
  • Maïs broodje met gerijpte geitenkaas en blauwe druiven
  • Naanbroodje met kalkoen, kerrie en knapperige sla
  • Erwtensoepje met geroosterd spek
  • Salade van geroosterde peentjes met zonnebloempitten
  • Compôte van stoofperen met crème brûlée mousse
  • Melk en verse jus d’orange (1,5 glas per persoon)

Vier seizoenen amuse lunch

De vier seizoenen amuse lunch is een lunch die bestaat uit een combinatie van verrassende amuse gerechtjes gecombineerd met heerlijk belegde broodjes. Elk lunch biedt de kenmerkende producten uit het betreffende seizoen aan. Bij onderstaande lunches wordt verse jus d’orange en melk geserveerd.

Amuselunch lente – 1 maart tot 31 mei

  • Dun gesneden gerijpte “livar” ham met kropsla en kaaskraakjes
  • Bouillon van parelhoen met frisse komkommer
  • Etagères met een selectie van de volgende belegde broodjes,
    • Meergranen turf met Boeren beenham en topping van asperge
    • Tomaten ciabatta met geitenkaas en gegrilde courgette
    • Dubbele dikke boterham met Reypenaar belegen kaas met tuinkers
    • Wrap met carpaccio met pesto, pecorino en pijnboompitjes
  • Amuse van vers fruit, brownie blokjes en crémé fraiche

Amuselunch zomer – 1 juni tot 31 augustus

  • Frisse sla met tartaar van kalf met taggische olijven en kruiden krokantje
  • Witte Tomaten bouillon met steranijs room (warm)
  • Etagères met een selectie van de volgende belegde broodjes,
    • Meergranen turf met gegrilde kip en kerrie dipper
    • Tomaten ciabatta met mozzarella en gepofte tomaat
    • Dubbele dikke boterham met ossenworst en Amsterdams zuur
    • Wrap met gerookte zalm, knapperige sla en limoen crème
  • Amuse van vers rood fruit met en witte chocolade galettes

Amuselunch herfst – 1 september tot 31 november

  • Gerookte runder rib-eye met gekonfijte rode kool en kruiden krokantjes
  • Venkel soepje met gerookte paling
  • Etagères met een selectie van de volgende belegde broodjes,
    • Meergranen turf met casselerrib en frisse zuurkool
    • Tomaten ciabatta met manchego en taggische olijven
    • Dubbele dikke boterham met Reypenaar belegen kaas met tuinkers
    • Wrap met geroosterde groente en rucola
  • Amuse van vers fruit, brownie blokjes en crémé fraiche

Amuselunch winter – 1 december tot 28 februari

  • Geroosterde tamme eendenborst met bietjes, frisée sla en bosui
  • Knolselderij soepje met zwarte knoflook
  • Etagères met een selectie van de volgende belegde broodjes,
    • Meergranen turf met bacon, knapperige sla, tomaat en frisse topping
    • Tomaten ciabatta met geroosterde groente en Gruyere kaas
    • Dubbele dikke boterham met tonijn salade en kappertjes
    • Wrap met Carpaccio met pesto, pecorino en pijnboompitjes
  • Amuse van vers fruit, brownie blokjes en crémé fraiche

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *