Buffetten

De gerechten worden geserveerd vanaf onze trendy en stijlvolle buffetten.

Buffet BGC:

Koude gerechten

  • Gerookte zalm met zeewier en kruidige noedels
  • Geitenkaassalade met bietjes, krokante aardappel en tijmdressing
  • Pepermakreel met rijstsalade, rode paprika, koriander en suikermaïs
  • Mesclunsalade met komkommer, tastytom tomaatjes, radijs en zonnebloempitten
  • Aardappelsalade met augurk, uitjes, abdijham en romige dressing
  • Boerenbrood met boter, tomaten tapenade, basilicumpesto en olijfolie

Warme gerechten

  • Meatloafjes met Parmaham en salsa van courgette, tomaat en rode ui
  • Stoofpotje van maïskip, paprika, ui, groene asperge en prei
  • Penne pasta met Grana Padano snippers en paddenstoelen
  • In de oven geroosterde aardappel met uitjes en knoflook

Buffet deluxe:

Koude gerechten

  • Spinaziesalade met broccoli, pijnboompitjes en romige notendressing
  • Salade van boontjes met sjalot, zacht eitje, balsamicodressing en Pecorino
  • Salade van spaghetti met gebakken gamba en pittige citrusdressing
  • A la minute gemarineerde zalm met gezouten citroen en mosterd-honing
  • Dun gesneden ossenhaas met basilicumpesto en gedroogde tomaat
  • Aardappelsalade met augurk, uitjes, abdijham en romige dressing
  • Boerenbrood met frisse dippers en romige gezouten boter

Warme gerechten

  • Op prei gestoomde kabeljauw met peterselieboter en een vleugje mosterd
  • Geroosterde maïskip met parelgort en bospeentjes
  • Gestoomde Pandan rijst met paprika en bosui
  • Gegratineerde aardappels met knapperige spekjes en Gruyère kaas

Asia buffet:

De gasten kunnen zelf hun wokgerechtje samenstellen met de ingrediënten die ge- presenteerd staan op het buffet. De kok bereidt de wokgerechten ‘live’.

Warme gerechten

  • Wok van kip met lente-ui, gember en limoen
  • Wok van gamba’s met koriander en rode peper
  • Wok met ossenhaas en gepofte knoflook

Koude gerechten

  • Gestoomde basmati rijst met paprika, dragon en Mirin dressing
  • Salade van daikon met in soya gemarineerde ossenhaaspuntjes
  • Sashimi van zalm met een marinade van gesmoorde sjalot en sesam
  • Mie salade met prei, omelet en gebakken knoflook
  • Gebakken groene asperges met rucola en sesam vinaigrette

Warme snacks

  • Geroosterde eend met Peking Duck saus en krokante prei
  • Gebakken oosters pasteitje met sweet and sour saus
  • Vers gestoomde mini bapao met kip

Oosterse garnituren: kroepoek, emping, ingelegde groenten, pittige smaakmakers

Buffetten Seizoen sferen

Laat uw gasten genieten van typische seizoens gerechten. De gerechten worden verrassend gepresenteerd in de pannen waar moeders vroeger in kookte, letterlijk ‘met de pan op tafel’.

Buffet Lente sferen:

Koude gerechten

  • In limoen en rode peper gegaarde heilbot en zalm met een salsa van avocado en tomaat
  • Geroosterde aardappel met wilde spinazie, kwarteleitjes en gekarameliseerde sjalot
  • Dun gesneden Blaarkop Sukade met perenjam, veldsla en zoetzuur
  • Spaghetti van puntpaprika, gele en groene courgette en komkommer
  • Gestoofde boterbonen met Hollandse kropsla, zacht gekookt ei en bieslookdressing
  • Salade van rode bietenblad, gebraden Texels lam en gemarineerd fruit
  • Ambachtelijk brood met doperwtenspread en tomatenchutney

Warme gerechten

  • Vispotje met gestoofde prei, ui en peterselie overgoten met heldere bouillon
  • Geschrapte kriel met roomboter en verse kruiden
  • Gestoofd Texels lam met tomaat en zoete uien
  • Hartige taart van ui, broccoli, courgette en zachte geitenkaas
  • Barneveldse boterkip gemarineerd met frisse yoghurt en kardemom
  • Parelgort met cashewnoten, krenten en mint

Dessert

  • Kwarktaart met gemarineerd roodfruit en een bodem van koek en chocolade

Buffet Zomerse sferen:

Koude gerechten

  • Salade van verse makreel met gepofte tomaat, bleekselderij en rode ui
  • Kropsla met Limburgse grottenham, gepofte champignons en aceto balsamico
  • Gemarineerde meiknol met gestoofde kalfstong en sla “little gem”
  • Op lavendel gerookte Veluwse eendenborst met krokante sla en tom-jam dressing
  • Westlandse garnalen met krokante aardappel, rucola sla en mierikswortel
  • IJsberg salade met knoflook croutons, paprika, gele uitjes en Old Amsterdam
  • Biologische broden met frisse spread, tomaten chutney en gezouten boter

Warme gerechten

  • Gestoofd kalf met anijschampignons en romige saus
  • Geroosterde Texelse lamsbout met bospeentjes en tijmjus
  • IJsselmeer Paling in het groen met sjalot
  • In de schil gestoomde kriel met groene kruiden en geklaarde boter
  • Geroosterde asperge, tomaat, spinazie en bosui gemarineerd met citroen
  • Parelgort met gesmoorde paprika en gepofte knoflook

Dessert

  • Compôte van rabarber en aardbei met frambozenkletskop en crispy chocolade

Buffet Herfst sferen:

Koude gerechten

  • Salade van veldsla, tomaat, komkommer, Old Amsterdam en krokante spekjes
  • Rucolasalade met gedroogde ham, gemarineerde tomaat en artisjok
  • Spinaziesalade met broccoli, geroosterde gamba’s en pittige citrusdressing
  • Geitenkaassalade met rode bieten, walnoten, geroosterde aardappel en tijmdressing
  • Salade van ijsbergsla met groene boontjes, sjalot, zacht eitje, balsamico en kaasschaafsel
  • Biologische broden met rodekool-spread, uienchutney en gezouten boter

Warme gerechten

  • Kalfsribstuk met gekarameliseerde pompoen en bosui
  • Stoofpotje van schelvis met jus van langoustines
  • Dronken kip met bruin bier en gekonfijte uien
  • Charlotte aardappel geroosterd met zeezout en tijm
  • Geroosterde knolselderij, rode ui, wortel, paddenstoelen en prei
  • Gesmoorde linzen met gerookte spek en ui

Dessert

  • Griesmeel taartje met Hollandse pudding en leifruit

Buffet Winterse sferen:

Koude gerechten

  • Geroosterde gamba’s met salade van wilde spinazie en dressing van rode peper
  • Ganda ham met gemarineerde tomaatjes, artisjok
  • Salade van groene boontjes, sjalot, zacht eitje, balsamico en kaasschaafsel
  • Rode bieten met geitenkaas, walnoten en rucola salade
  • Veldsla salade met tomaat, komkommer en dressing van hangop en dragon
  • Biologische broden met rodekool-spread, uienchutney en gezouten boter

Warme gerechten

  • Traag gegaard kalf met pompoen brokken en bosui
  • Kalkoen met jus van kruidkoek en gekonfijte uien
  • Schelvis met gestoofde groenten en jus van strandkrabbertjes
  • Charlotte aardappel geroosterd met zeezout en tijm
  • Geroosterde knolselderij, rode ui, wortel, paddenstoelen en prei
  • Gesmoorde linzen met gerookte spek en ui

Dessert

  • Krokantje van griesmeel met crème brûlée en gekonfijt fruit

Buffetten met een winterse knipoog

Hollandse winter stamppot:

Stamppotten:

  • Stamppot van zuurkool
  • Boerenkool stamppot
  • Stamppot van peen en uien

Vleesgerechten:

  • Gestoofde rundersukade met knoflook jus
  • Ambachtelijke slagers rookworst
  • Oma’s gehaktballen met uitjes en jus
  • Zuurkool spek

Garnituren: Amsterdamse uitjes, krokant gebakken spek, grove mosterd en piccalilly

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *